Det börjar ta sig!

Ni som följer mig på Instagram kanske såg tidigare i dag att vi inte är direkt de bästa på att packa på ett organiserat och snyggt sätt här hos oss, men det är väl ett ganska så organiserat kaos ändå, för när det sedan tar sig så är allt i sin ordning. Och nu är det i sin ordning. Vi väntar bara på att de sista plaggen som fortfarande hänger på tork ska torka så att vi kan packa ner dem, och sedan börjar vi vara klara.
Hela den här dagen har i princip gått åt till förberedelser inför resan, i går handlade vi som tur allt – bl.a. 15 kg barnmat som ska med till Adde, så vi har typ rum för 5 kg kläder och toalettgrejer haha. Nja, vi packar alla kläder i handbagaget och som tur får vi checka in sammanlagt 25 kg ändå. I övrigt packar vi ner så lite som möjligt, det mesta är Addes grejer. Eftersom vi kommer att bo på tre olika ställen i Kroatien så vill vi ha så lite saker som möjligt att släpa på där nere.
Nu ska jag värma upp rester ur frysen till middag och sedan blir det läggdags ganska så tidigt – vi åker hemifrån före kl. 6 i morgon bitti.
Ha en riktigt fin kväll alla!
0 kommentarer