Semesterdagar

Hej på er! Här fortsätter semesterdagarna, Wiktor har fortfarande tre veckor kvar av sin semester och vi försöker utnjytta den tiden så mycket vi kan. Förutom Tallinn var en av förra veckans höjdpunkter en eftermiddag på Glims gårdsmuseum här nära.
Där fick Adde hälsa på får, kor, höns, getter och kaniner. Getterna och fåren var riktigt tama så dem fick vi klappa. Innan vi for dit var vi lite osäkra på om han kanske var för liten för att verkligen få ut något av ett besök där bland djuren, och han var också yngre än alla de andra barnen som var där, men väl på plats insåg vi att besöket var helt rätt. Adde stortrivdes och hade roligt, till sist började han trivas så bra att han försökte lägga sig ner och gosa med fåren, haha. Han var inte det minsta rädd, utan klappade och klappade fåren.
De senaste dagarna har vi grubblat hit och dit på resan i morgon då vi åker till Kroatien. Ett tag var vi nära att avboka med tanke på värmen där, inte för vår egen skull utan för Addes, men nu verkar den extrema värmen lätta där så vi har bestämt oss för att åka trots allt. Ser fram emot det! Vi är borta i lite över en vecka och flyger till Split i morgon bitti. Vi har aldrig varit i Kroatien tidigare, så tipsa gärna på saker man måste se och göra där (och som funkar när man har en baby med sig). Förutom Split kommer vi mest att vara på öarna Hvar och Korcula.
2 kommentarer
NORRSKEN EMMA

vilka foton! fina!

kram

Jelly

Vilka underbara bilder :D