Som jag har längtat!

Nu är vi hemma igen! Och det första jag gjorde när vi kom in i lägenheten var så klart att rusa ut i rabatten och kontrollera allt där. Min trädgårdsplätt är definitivt det jag saknat mest och längtat efter när vi varit borta, kunde knappt bärga mig innan jag fick dyka ner där igen bland plantorna (ni fååår kalla mig galen, haha!). Härligt att se hur allt blommar nu och hur allt har växt! Det jag är mest nöjd med just nu är definitivt kanten längs trädgårdsgången där vit carpaterklocka och blå isop blommar som bara den, de passar perfekt med den rödbladiga alunroten som trängs mellan isopplantorna och den variegerade hostan som trängs mellan carpaterklockorna.
Nu på förmiddagen var jag i rabatten igen och rensade bort ogräs, klippte bort vissnade blommor och satt och bara tittade en stund. Blir så otroligt glad när jag är i rabatten, det är på riktigt fjärilar i magen hela tiden. Och nu doftar det dessutom härligt från både isopen och carpaterklockorna när man sitter där på huk och rensar.
I övrigt har dagen hittills gått åt till att tvätta kläder och packa upp alla väskor. Det är alltid lite kaos när man kommer hem efter – åtminstone här hos oss. Nu börjar i alla fall allt vara uppordnat igen, Adde sover och när han vaknar ska vi börja göra oss klara för att så småningom åka till hans farmor.
Hur ser er dag ut?
1 kommentar
Mirre Sweetwords

Ohh vill också ha och förstår att du längtat,