Första strandhänget

Helgen var verkligen precis vad jag behövde: lugna dagar då vi bara gjorde sådant som föll oss in och sådant som vi hade lust med. Det är konstigt hur snabbt särskilt somrarna fylls med program och hur fort man inser att inga helger är helt utan planerat program eller besök. Det var särskilt bra med en sådan här helg nu inför att vi åker upp till Österbotten.
Jag och Adde åker på lördag och sedan joinar Wiktor oss en vecka senare. Tanken var från början att vi skulle åka upp tillsammans, men Wiktor har inte möjlighet till semester tidigare än så och min mormor fyller 80 på måndag, vilket vi ska fira redan på söndag så därför valde jag att åka upp tidigare med Adde.
I går gick vi till stranden här nära, så det blev Addes första strandbesök. Han trivdes med att krypa runt i sanden och leka med pinnar, titta på alla som badade och på allt som hände runtomkring honom.
Särskilt rena kläder efteråt hade han dock inte, men det är som det ska vara. Det hör till att få bli smutsig när man är barn, det ska inte vara så noga. I princip alla Addes kläder är köpta på loppis och köpta med tanke på att man inte ska behöva vara rädd för att de blir sandiga, leriga eller fläckiga på annat sätt. Han ska få undersöka och upptäcka och leka utan en tanke på kläderna, om det inte var så skulle det kännas som att jag klädde upp en docka som bara var till för att sitta stilla och betraktas, det är det sista jag vill.
2 kommentarer
Isa Bylund

åh men vilket äventyr för honom! Så roligt :) måste också ta mig till stranden snart, haha!

Mirre Sweetwords

Ohh så härligt