Sen lunch på Linds

Här kommer några bilder från i måndags när jag och Adde tillsammans med min familj, mormor, morfar, morbror och morbrorinna åt på Linds kök i Närpes. Det var andra dagen av födelsedagsfirande för min mormor, den här gången på den rätta dagen. Vi hade en riktigt bra sen lunch i form av god buffémat. Jag, Wiktor och min mamma var där förra sommaren också, så får se om det blir en sommartradition att åka dit.
Medan vi andra åt buffémat knaprade Adde i sig majsbågar mellan några grönsakstuggor från buffén. Han äter sällan majsbågar hemma, men när vi är på besök någonstans eller på restaurang och han skulle vilja äta något gott han också (helst samma mat som han ser att vi äter), så är majsbågar perfekta.
Det mest speciella med restaurangen är att den är i ett gammalt växthus, så medan man äter sitter man omringad av blommor, olika citrusträd, kaffeträd och andra växter som bidrar till en riktigt lummig och somrig stämning.
Och dagens finaste bild bjuder jag och brorsan på. Eller brorsan ser alltid bra ut, så jag får väl ta åt mig äran då för att jag bjuder på den mest förtjusande minen, haha.
Nu ska jag natta Adde. Vi har haft en lugn onsdag hemma hos mina föräldrar, det är bra med en dag där emellan utan något egentligt program. Vi har gått på promenad (när det slutade regna), läst deckare och ätit pappas egengjorda tortellini, smaskens!
Hoppas ni alla haft en fin dag? Vad har ni hittat på?
2 kommentarer
Ellen

Åh så fina bilder!

Svar: Tack! :D
Evelina Wilson

Mirre Sweetwords

Fin bild på er och ser ut att vara helt perfekt ställe

Svar: Tack, och jo det är ett riktigt fint ställe :)
Evelina Wilson