Sushi och tågstrul

I dag när jag steg upp och skulle kolla vilken tid exakt tåget går i dag, insåg jag att jag inte hade någon biljett. Jag hade inget sms med biljett och det fanns inget i mejlen. Jag kollade nätbanken där det syntes att jag hade betalat biljetten, så jag ringde VR.
Som vanligt, kändes det som, hade det blivit strul. De konstaterade att de hade tagit betalt, men att ingen plats hade bokats åt oss. Och ingen ursäkt, ingen lust att fixa problemet. De sa bara att jag är tvungen att köpa ny biljett, de kan betala tillbaka pengarna för den förra biljetten, men nej tyvärr kan jag inte få någon ny biljett utan jag måste köpa en helt ny som dessutom kostade dubbelt mer än den jag bokat tidigare.
Det har strulat så många gånger när jag försökt ta tåget och det är alltid samma sak, alltid samma ovilja att fixa problemet, men eftersom det inte finns någon rejäl konkurrens behöver de ju inte anstränga sig.
Jag bokade i alla fall nytt tåg, blev också tvungen att ta ett betydligt tidigare tåg så det blev bråttom, men nu är vi i alla fall på väg!
Gårkvällen då? Supergod sushi med skumpa en strålande solig och varm sommarkväll. Vad är väl bättre än det? 
Ha en riktigt fin helg alla så hörs vi!
1 kommentar