Äntligen ute ur huset igen!
Det var så härligt att äntligen få komma ut lite igen efter alla våra sjukrundor här hemma som har gjort en minst sagt isolerad. Vi hade en jättebra eftermiddag på stan där vi fikade med Pia på Espresso House. Det blir så gott som alltid Espresso House när jag har Adde med mig för där ryms man helt säkert in med vagnen, men jag gillar stället så det passar bra.
Det var jättekul att se Pia igen, eftersom hon varit i Asien i flera månader, så senast vi sågs var i höstas och Adde var minimal och sov mest. Nu är det snäppet mer liv och rörelse i honom (milt sagt). Roligt hur tiden blir så konkret med en baby; när man är vuxen går tiden ofta så snabbt att det ibland kan vara svårt att förstå hur lång eller kort tid som har gått, men med en baby syns det direkt och det blir så tydligt.
Nu blommar syrenerna i Helsingfors också, det här är den tid då jag tycker stan är som vackrast. En massa syrenbuskar överallt och så är äppelträden helt knallvita av blommor nu också. Underbart! Utan tvekan en av de finaste perioderna på året. 
Nu ska Wiktor natta Adde, och sedan äter vi innan jag tar ett skrivpass. En riktigt fin kväll på er!