Att komma i form och så trädgården just nu

På eftermiddagen i dag kom jag mig ut med Adde på en vagnpromenad. Efter alla förkylningsrundor känner jag att formen har hunnit sjunka rejält. Den blir inte bättre heller av att jag går här hemma och känner konstant sug efter något gott och försöker ursäkta det med att en liiiten bit choklad gör väl inget, det kan jag unna mig ... och så håller man på så tills det vips har slunkit ner tio bitar, minst, haha. Nej nu måste jag komma igång med kondisträningen igen, lite varje dag åtminstone med vagnen. I våras kom jag så bra igång med det, men som sagt, sedan slog förkylningarna till ... Någon annan som är med på det? Inte med tanke på kilon, utan för att få energi ork och känna att man har en kropp som är stark och i form.
Nu resten av kvällen ska jag skriva. Rabatten är förresten lite extra härlig tycker jag så här kvällstid. Jag känner mig nöjd med vad jag åstadkommit med den faktiskt, inte så där nöjd som att den är klar, men nöjd med det jag har gjort hittills. Allt behöver växa till sig och växa ihop sig så att rabatten blir tätare, och det tar tid, men redan nu är läget sådant att jag tycker om att titta ut genom fönstret och blir glad när jag ser vår lilla trädgård. Klätterrosor till altanväggarna saknas fortfarande och så är det fortfarande väldigt tomt på delen närmast altangolvet, så där ska jag fylla på med plantor, men det får vänta lite tills jag är säker på vilka plantor jag vill ha där.
Ha en riktigt fin kväll alla, kram på er!
trädgård träning
2 kommentarer
Mirre Sweetwords

Ja man behöver rycka upp sig lite, jag kom av mig i min träning, maten sköter jag, men skulle kunna röra på mig än mera

mammansprinsessor

Jag skulle behöva komma igång med både träning o mat igen,bara att bestämma sig men lättare sagt än gjort:) så galet fin rabatt ni har jättefin. kram