Tips på billig och god vardagsmat

(Vi premiärtestade vår egenodlade koriander i dag, lyxigt värre!)
Dagen har verkligen flugit förbi, jag har varit ute och planterat alla växter som jag tog med mig från mammas rabatter i går, rensat ogräs och fortsatt med arkivmaterialet som jag håller på och går igenom (en dagbok från mitten av 1800-talet) för ett projekt som jag jobbar på och som jag hoppas kunna berätta mer om senast i slutet av hösten.
Vi har just ätit middag, det blev en jättegod fruktig kokosmjölksgryta från bloggen Under Tian, en riktigt bra blogg med många främst vegetariska och veganska recept för den som vill skära ner på matkostnaderna. Jag har insett att det är något vi verkligen behöver göra ännu mera än vi redan har gjort här hemma hos oss – jag blir mörkrädd över hur mycket pengar som går åt till hushållskostnader och mat. Så hädanefter kommer jag att lägga upp nitiska matlistor för varje vecka, och just den här Under Tian-bloggen innehåller jättebra tips och recept och också matlistor, så jag kommer att utgå mycket från den när det gäller vardagsmat. Har ni några egna bra tips på rätter som är både goda och billiga?
Nu ska jag fortsätta jobba innan det blir ett avsnitt Masterchef (Australia) med Wiktor som avslutning på dagen. Ha en riktigt fin kväll alla!
3 kommentarer
Mirre

Ohh bra tips och spara in pengar på det å =D

Sanna

Såg jättegott ut! Kolla gärna in mina senaste inlägg också!

Anonym

Pestopasta: pasta, pesto, fetaost och körsbärstomater. Pastan kokas och sen blandar man ihop allt. Gott, billigt, snabbt och passar bra att göra matlåda av om man tar tomater skilt