Boktips på kvällskvisten

Det blir att köra hårt med skrivjobb i morgon bitti för i kväll blev det inte mycket gjort på den fronten, ibland blir det så och då måste det få vara okej. Jag har gjort en hel del under dagen i alla fall, men nu på kvällen kunde jag inte sluta läsa den här boken, På andra sidan väggen, av Shari Lapena, så vips var klockan halv tio. Det är så härligt när man hittar en bok som man bara sugs in i, och särskilt nu när man dessutom kan sitta ute länge på kvällarna och läsa och njuta. Vi har kvällssol här och för det mesta också jättefina solnedgångar precis utanför fönstret, så vi sitter väldigt gärna på altanen eller den inglasade terrassen när det är vackert ute (vilket ni säkert redan har märkt).
Det blev i alla fall kvällens boktips för er som letar efter en thriller. Det blir en tidig kväll i kväll eftersom senaste natten var så katastrofal på sömnfronten, håller tummarna för att huvudet inte snurrar lika mycket med tankar i natt. Vi hörs i morgon igen! Kram på er!
2 kommentarer
Heléna

Alltid roligt med boktips! Jag läser Vita spår av Emelie Schepp just nu - är så mysigt att sitta ute i solskenet och läsa :D Kram <3

Karin

Vad är det du håller på och skriver?