En fredagsbildbomb

I dag har vi haft en riktigt bra fredag, fullt upp ända från morgonen när jag hjälpte mamma i trädgården. Efter Addes första tupplur packade vi in oss i bilen och for till min mommo och moffa, där vi satt ute och njöt av sommarvädret, drack kaffe och åt mommos nybakade scones med färsk rabarbermarmelad och grädde.
Jag har varit trött i dag, men glad, vilket syns på bilden. Dagarna här har varit fulla med program, många bilturer och besök här och var. Jag är en person som har stort behov också av att vara för mig själv åtminstone en stund varje dag, men när jag är hemma prioriterar jag så klart att umgås med alla och så många vi bara hinner med, men i dag har jag känt att tröttheten börjar smyga sig på.
På kvällen avslutade vi med kaffebjudning för mamma som fyllde år i går, två av mina syskon var här hos våra föräldrar, sju hundar och så mommo och moffa. Jätteroligt det också! Min syrra hade fixat en vegansk tårta som var jättegod. Rosorna fick mamma av pappa i går, helt otroligt vackra!
Nu ska jag kolla en dokumentär om Helan och Halvan med pappa, bra avslutning på kvällen! Helan och Halvan är våra gemensamma favoriter, kan titta på deras filmer om och om och om igen, och så har det varit ända sedan jag var riktigt liten.
4 kommentarer
Hemma Hos Felicia

tårtan ser så god ut! Och vilken härlig blus du hade! :)

mammansprinsessor

Så fina bilder och supersöt blus eller om det är en klänning? hoppas ni fick en mysig kväll med eran helan o halvan haha kramar

Sanna

Såg jättegott ut! Kolla gärna in mitt senaste inlägg också!

Mirre Sweetwords

Ohh så härliga bilder