En kväll i rabatten

Vi hade en fantastiskt fin kväll här hos oss i går. Jag fortsatte plantera om och flytta på plantor – svettig och sunkig, men lycklig och glad över att få jobba på där ute. Jag insåg för ett tag sedan att jag hade tänkt lite fel gällande placeringen när jag först planterade allt, men nu har jag flyttat om en del och det känns betydligt bättre nu. Ordningen är mer logisk.
Det är sådant som händer, man måste bara börja på någonstans, känna efter och sedan flytta och ordna om när man inser att något inte funkar. Det var bättre at göra det nu innan plantorna rotat sig ordentligt och innan högsommaren börjar. Det råkade sig dessutom så lyckligt att det ösregnar i dag, så det är perfekt väder för de omplanterade plantorna. Jag vattnade ordentligt i går kväll, men nu kan jag vara säker på att de verkligen får så mycket vatten de behöver.
När jag var klar i går satt jag och Wiktor ute en stund på altanen och bara njöt av kvällen. Det var en sådan där kväll när jag kände att det kommer att bli riktigt fint alltihop när alla plantor fått växa till sig lite, jag kände mig nöjd med det jag åstadkommit helt enkelt. Samtidigt som nya idéer började dyka upp i huvudet ...
1 kommentar
mammansprinsessor

Så fint det blir :) kramis