Fina sommarkvällar

I går överraskade det fina vädret oss, eftersom de tydligen hade lovat något annat (förstod jag i alla fall, följer själv aldrig med väderrapporter, vädret blir vad det blir och så anpassar man sig efter vad som syns utanför fönstret). Därför rullade Wiktor fram grillen när Adde var nattad och jag hasade mig ut på altanen och satte mig i solen och tittade på medan han grillade biffar (åt sig), marinerade champinjoner, majskolvar och halloumi (åt mig).
Sedan satt vi hela kvällen på den inglasade terrassen – sommarkvällar när de är som bäst. Önskar bara att jag inte hade haft ett Niagarafall av snor i näsan (näsborrarna är så röda vid det här laget att jag skulle passa bra in på barer där röda näsborrar beror på något annat än att man går och snyter sig konstant).
Jag gillar att kunna sitta ute och prata medan ljusslingorna i taket tänds, solen går ner och stearinljusen i lyktorna fladdrar så där mysigt. Adde är 8 månader nu och ju äldre han blir desto mer snurrar mina tankar kring framtiden, jag börjar känna en viss stress inför allt, över att få saker gjorda i tid bland annat. Då är det bra att fundera och planera på hur vi ska göra, vad som är viktigt, hur vi ska prioritera och hur vi ska lägga upp framtiden för oss (där Adde är prio ett så klart).
3 kommentarer
Mirre - Sweetwords

Men ohhh så härligt det låter

Pauline Hurtig

underbart!

Rebecka - snart mamma!

Så härligt med grill!
Gillar verkligen inlägg i stil med detta, som fångar mycket av en dag/kväll. Supermysigt såg ni ut att ha det! :D
Kram!