Födelsedagsfirande och varmblodiga gener

Hej på er! Vi har haft en bra dag i dag som fick sin pricket över i:et med middag på Strampen tillsammans med Adde och mina föräldrar. Vi firade mammas födelsedag med mat där, jättegott! Servitrisen kollade lite konstigt på oss när vi kom in och bad om ett bord utan sol, eftersom det var strålande sommarväder ute och alla andra ville ut på terrassen i solen. Men både jag och pappa är varmblodigare än varmblodigast och gillar inte alls att sitta i stark sol och så skulle det inte ha varit någon höjdare för Adde heller att sitta och steka där ute, så vi satt inne i stället (de hade inget bord i skuggan där ute). Det gick riktigt bra det också, det var lugnt och dessutom svalt där (hälsar Evelina Svettigson).
Vi åt alla lax (Adde åt lax- och potatispuré på burk) som var riktigt god och sedan avslutade vi med goda efterrätter och kaffe. Särskilt roligt var det eftersom det är så sällan vi har möjligheten att gå på restaurang ihop så här.
Efter att vi hade ätit for jag och Adde till hans moster Sanna där vi bland annat hängde på gräsmattan i kvällssolen och drack hälsoshottar. Mer finns på min Instastory som jag har uppdaterat med en hel del i dag, så kolla in den HÄR.
Nu ska jag jobba lite och sedan gå och sova. Hoppas ni också har haft en riktigt bra dag?
5 kommentarer
Mirre

Håller med om att det inte alltid är skönt att sitta i för varmt, för äter man varm mat är det inte skönt att vara varm, samt så härligt det verkar

Amanda Granfeldt

Verkligen så härliga bilder<3

Heléna

Så härlig dag med trevligt sällskap och god mat :D Här har vi haft skolavslutning för yngsta sonen och ätit tårta och massor av jordgubbar. Kram <3

Bella

Vilket mysigt födelsedagsfirande!

My

Men vad härliga bilder! :D Gillar inte heller att sitta i solen så man blir svettig när man sitter och äter!