Gårdagens möhippa

Hej på er! Dagen började i rabatten, klockan var strax före elva när jag var ute och planterade om ett par plantor som jag insett att behöver byta plats, och sedan rensade jag en del ogräs som dykt upp mellan den allmänna grusgång och vår häck. Dessutom har mina rosor börjat slå ut, och de är helt perfekta! Ska visa bild på dem senare, de är U-N-D-E-R-B-A-R-A!
I går var jag hela dagen på min kompis Andréas möhippa,. Vi hade en riktigt rolig dag och helt otroligt fint väder. Somrigt som bara den (och som jag skrev i förra inlägget, svettigt för min del, haha). Vi hade en lång pickning i Pestparken innan vi gick på en danslektion och sedan vidare till en otroligt mysig gammaldags bastustuga i Mejlans.
I bastustugan chillade vi, åt snacks, drack vin och hade det bra. Det var kul att träffa hela möhippsgänget också. Där svidade vi också om till finare kläder innan vi promenerade till spårvagnen som tog oss tillbaka in till centrum, där vi åt middag på Loiste.
Jag åt en supergod tofuburgare. Under middagen började sedan känna att det räckte för min del, så jag avslutade kvällen och tog bussen hem klockan elva. Det kändes bra att avsluta relativt tidigt ändå, åka hem och sova och sedan i dag vakna pigg. Wiktor tog hand om Adde på morgonen, så jag fick dessutom lite sovmorgon innan jag hällde i mig kaffe och började på där ute i rabatten.
3 kommentarer
Ida

Vilken härligt dag! Kul med möhippa!

Johanna

Låter som en rolig möhippa! Och fina bilder du tagit☺️

Mirre

Så fina bilder och ser helt magiskt mysigt ut,