Som att sälja lönnmördare till rabatten

I dag har vi varit på Plantagen för att kolla in deras REA, men den var en stor besvikelse, hittade inget av det jag hoppats. Sedan tittade jag på rosorna som och hittade en av de klätterrosor jag har tänkt mig till en av väggarna vid altanen, men när jag tittade närmare på dem var de alla fulla med SPINN! Jag blev rent ut sagt förbannad på att de kan sälja rosor som har det, det är ju som att försöka sälja lönnmördare till folks rabatter! Det lönar sig verkligen att titta noga på alla plantor, oberoende av sort, innan man handlar. Köp inget som inte ser helt friskt ut!
(Adde trivdes i bilvagnen medan vi handlade.)
I stället för att shoppa på REA utnyttjade jag bara det som jag också kom dit för, mina krukor från plantor som jag köpte i våras. De fick jag byta till nya perenner från den gula klassen, så jag tog vita campanula som jag ska plantera vid kanten av trädgårdsgången. De kommer att passa fint till hostorna som står där nu också. 
På vägen till kassan bad jag Wiktor ta en bild, helt naturligt ni vet att knäppa en bild där man står och poserar på Plantagen och förevigar ett så speciellt minne som att man handlar där (hehe), men han passade så klart på att filma också medan jag gick och ställde mig för att inta positionen där jag sedan smilade upp mig ansträngt och tänkte: "Knäpp, nu foooort!" Haha.
Nu är vi hemma igen, Adde sover, Wiktor ska fixa middag och jag ska ut i rabatten och plantera. Vi hörs senare!
1 kommentar
Mirre Sweetwords

Hehe vi poserar lite överallt vi med =D, samt tråkigt att det vart besvikelse