Inredningsönskningar just nuINREDNING ELLOS
 
Ampel | Lampa | Kuddfodral | Timglas | Lyktor | Radjur | Poster | STHLM Poster
 
Sponsrat inlägg
Inlägget innehåller adlinks.
När jag inte funderar på rabatten där ute funderar jag just nu på inredningen här inne. En av de sidor jag mest går in på för inspiration är för tillfället Ellos, det är bara så otroligt svårt att veta vad man ska välja, haha. Ena dagen gillar jag en sak och nästa kan jag gilla något helt annat ... Någon som känner igen sig?
Vardagsrummet börjar snart se ut som det ska, men det är fortfarande kalt på väggarna ... Det som jag mest saknar där är en snygg tavelvägg ovanför soffan, men jag har inte lyckats bestämma mig för vilka planscher jag vill ha ännu. Jag har sett flera på Ellos hemsida som jag gillar, och tavelväggen skulle gärna få vara lika stor som den på bilden här ovan, med tryck i liknande stil.
Men när det gäller Addes hörna och arbetshörnan som är i samma rum på andra våningen har vi bara börjat på lite med inredningen, och rummet är fortfarande fullt av flyttlådor längs ena väggen. Dit vill jag ha en ljusslinga i stil med den på bilden, och grafiska planscher skulle passa perfekt till väggen vid skrivbordet – de behöver vara i färg för att passa ihop med barnhörnan som kommer att ha en hel del färg med vit grund. Och så vill jag ha grönväxter i snygga krukor dit! (Så klart, duh!)
Det rum som är minst inrett är sovrummet. Ljusa prydnadskuddar i stil med den på bilden skulle passa perfekt till vår ljusgråa träsäng och så gillar jag djurkrokar, så rådjurskroken skulle inte vara helt fel, och så kanske de där guldiga lyktorna till balkongen som ligger i anslutning till sovrummet. Vi borde bara skaffa några utemöbler dit först, haha. Får se, det är bara att kika vidare och försöka bestämma sig någon gång!
Har ni några inredningsfavoriter som ni går och drömmer om just nu? 
1 kommentar
Heléna

De har verkligen många fina saker som man lätt skulle kunna tänka sig att klicka hem :D Kram <3