Leksaker överallt

Vad är det första ni gör varje morgon när ni stiger upp? När vi stiger upp här, då Adde fått en flaska ersättning och ny blöja, så är det första jag gör att dra fram hans leksaker. Började tänka på att jag väl egentligen lär honom något som jag kommer att ångra senare: att man drar fram ALLA leksaker på en gång. Så leksakskaoset kan jag tyvärr inte skylla på någon annan än mig själv.
Han har betydligt fler saker än han behöver, redan nu, knappt 9 månader gammal. Det mesta fick han redan innan han föddes, det är ganska få saker som har kommit till sedan dess egentligen. En av de saker som har varit en favorit sedan tidigt är sångboken, men så där annars är han mest intresserad av allt annat just nu som finns runtomkring honom. Han upptäcker hellre allt som finns i rummet, och ju mer jag säger "nej!" desto mer gillar han att upptäcka prydnadssakerna. Gissar att det är ett bekant scenario?
I dag blir det en hemmadag för oss. Vädret där ute är inget vidare, ser ut att börja regna snart, så vi håller oss inomhus. Vad ska ni göra i dag?
0 kommentarer