Lupiner

Hej på er! Hur somrigt är det inte med lupiner? Underbart värre! Vi har en bukett som står här inne på bordet, och jag hoppas att de ska hinna slå ut liiite mer, men fina är de också så här. Om ni har beundrat de här sköningarna och tänkt att de skulle passa bra hemma i rabatten, så gör er snälla en tjänst: plantera dem inte i rabatten! De blir ett hiskeligt svårt ogräs, sprider sig med fart överallt, om ni inte är jätteflitiga med att hålla efter dem och skära bort blomklasarna så fort blommorna vissnat – innan de börjar fröa av sig. Men om ni planerar en äng någonstans så mera lupiner bara, de blir perfekta där!
Med måendet tänkte jag att det börjar bli enformigt att skriva att jag fortfarande är sjuk, och att jag har varit tvungen att avboka allt också i dag ... så, jag gör så att sedan när jag är frisk så skriver jag om det, haha. Det är i alla fall bästa dagen hittills, kanske för att det blev en ofrivillig sovmorgon. Jag har nämligen börjat sätta alarmet på morgonen på 6:20, så att jag ska hinna jobba en del innan Adde vaknar, men i morse hade jag stängt av det i sömnen och vaknade i stället när Wiktor steg upp en timme senare. Sömn lär ju definitivt påverka hälsan positivt ... så kanske det kan vara bra att inte hela tiden försöka köra på så mycket jag kan trots att kroppen snörvlar och hostar emot.
Kram på er och en riktigt fin tisdag! Och så en kaffeskål på det också!
7 kommentarer
Johanne

Åh, så fint med lupiner!

JUNITJEJ

Så fint med lupiner.

Katta

Så fina!

Dema, gravid i v 34

Åh vad fint! Tänker alltid tillbaka på mina somrar när jag var liten när jag ser lupiner. Hos min mormor och morfar var ängarna fulla!

Svar: Härligt när blommor kan ge sådana fina minnen! :D
Evelina Wilson

Mikaela

Vilka härliga bilder :D

Louise

jättefint! :)

Mirre

Fortsätt krya på dig och lupiner är så fint, så snyggt du anordnat det hemma