Lyxigt med egna kryddor

Nu har vi kryddor ute på terrassen, känns otroligt lyxigt när man inte haft möjlighet att ha egna kryddor tidigare. Koriandern som jag har sått börjar också ta sig, så det är kul för jag älskar koriander! Vilken är er favoritkrydda? Här hos oss står nu mynta, oregano och citronmeliss, och så koriander då så fort den har växt till sig.
Vi har en sommarregnig dag här; jag tycker det är mysigt väder. Terrassdörren här nere och balkongdörren där uppe står på glänt och släpper in det svaga smattrande ljudet. Det blir en särskild rofylld stämning när det regnar på sommaren, perfekt att sitta i soffan då och jobba medan Adde tar sina tupplurer.
Nu ska vi strax i väg på kaffe till Johanna, så vi hörs senare!
3 kommentarer
Mirre - Sweetwords

Tycker också det kan vara mysigt med regn och så lyxigt med egen kryddodling

Heléna

Visst är det mysigt att odla sina egna kryddor! Min balkong har ju en begränsning i vad den rymmer, men annars hade jag odlat betydligt mer på den än jag redan gör. Förutom en uppsjö av blommor har jag tre olika tomatplantor, gräslök, chili, smultron och jordgubbar på balkongen - min egna lilla oas <3 Hoppas du får en riktigt härlig helg och att solen tittar fram lite igen! Kram <3

Ronja

Härligt med egna kryddor, det har jag också funderat på att köpa hem och odla lite :) Jordgubbsmynta luktade så otroligt gott så den måste jag nog köpa hem och kanske ha i någon drink eller efterrätt!
Jag har en köpes basilika hemma som jag lyckats hålla vid liv i över en månad nu så det är jag nöjd med haha :)
Kram!