Midsommaren

Hej på er! Här kommer en uppdatering från vår midsommar som blev riktigt lyckad. Det blev inget bloggande i går, vi hade bara en lugn dag hemma och förkylningen gjorde att jag kände mig riktigt slut. Men i dag mår jag bra igen, vilket är tur för vi får besök ganska snart.
Midsommaren alltså, Adde hade en konstig rytm hela dagen så han sov mest medan vi ställde i ordning, sedan precis innan läggdags låg han på terrassen och tittade på när Wiktor körde igång grillen. Väldigt spännande tyckte han.
När Adde sedan var nattad åt jag och Wiktor midsommarmat på terrassen. Räkröra på malaxlimpa till förrätt och så mina böcklingar, haha. Och ja, jag kände smaken av dem – kvällen var räddad, haha! 
Vi åt grillade laxspett med avokado till huvudrätt och så potatis och sallad till. Satt till ganska sent ute på terrassen och åt tills vi var proppmätta. Sedan avslutade vi kvällen på soffan med kaffe och pavlova till efterrätt. Ett skilt inlägg med recept på pavlovan kommer senare, så håll utkik!
Hoppas att ni hade en riktigt fin midsommar? Nu ska jag hoppa i duschen och börja svänga ihop en sallad innan vi får besök, ha en riktigt fin söndag alla! <3
4 kommentarer
Marlouk

Vilken tur smaksinnet fungerade ❤

JUNITJEJ

Vilken härlig tårta!

Mirre Sweetwords

Ser supermysigt ut och du fick böckling =D

Isa Bylund

du är så himla fin Evelina! vad mycket gott ni åt också, mummmsi <3