Mot oändligheten och vidareee!

Midsommarhelgen gick verkligen snabbt, för snabbt. Men det känns bra med en ny vecka igen nu också! Vi har haft en lugn morgon. Jag satt uppe till 1:30 i natt och skrev så jag var en aning trött bara när Adde vaknade sin vanliga tid: klockan sju. 
Han är inne i en period nu när allt är ännu intressantare än tidigare, han ska titta på allt, undersöka precis allt och framför allt peka på allt. När jag lyfter upp honom ur sängen när han vaknar hinner han peka på åtminstone fem olika grejer innan jag nått rumsdörren som är bredvid sängen: taket, hyllan, lampan, skrivbordet och så någon av katterna som ofta ligger och sover i hans rum. Och jag säger högt namnen på de olika föremålen han pekar på. Sedan när han pekar framåt blir det i stället: "Mot oändligheten, och vidareeee!" Och så rusar jag framåt med honom, haha.
Nu har han just somnat igen och jag ska jobba vidare så länge han sover, sedan hoppas jag att vädret håller sig på mulet och inte går över i regn så att vi kan ta en promenad när han vaknar.
Vad har ni för planer i dag?
0 kommentarer