Pizzakväll med bubbel

I går kväll kom min kompis Azra och hennes pojkvän till oss en sväng. Tanken var från början att vi skulle grilla, men det ösregnade utan uppehåll hela dagen så vi beställde pizza i stället. Och så skålade vi för Azra som lämnat in sin kandidatuppsats (C-uppsats) och fått den godkänd, suveränt bra gjort!
En chill kväll med gott bubbel och mumsig ostdrypande pizza som vi åt ur kartongen och så en hel del prat och skratt på det.
Under kvällen gjorde vi också några nostalgitrippar i form av Aquas (My oh My), Britney Spears, A-Teens (Super Trouper) och Spice Girls (Viva Forever) gamla musikvideor. Vi började tala om videor som på något sätt fastnat i vårt minne lite extra. En som har en speciell plats i mitt minne är Britney Spears musikvideo till låten (You Drive Me) Crazy. Jag övade in dansen som tokig under ett par månader och sedan ställde upp i skolans version av Småstjärnorna och vann hela tävlingen. Än i dag kan jag rörelserna och låten utantill, trots att det har gått 18 år sedan det här hände ...
Vilken gammal musikvideo blir ni nostalgiska av?
0 kommentarer