Thuryay!

Yes, i dag är det thuryay! Torsdagen som är en fredag, och det känns bra. Ska bli kul med midsommar i morgon och roligt med långhelg när vi får ha Wiktor hemma lite extra. Adde har för ovanlighetens skull varit i gång hela den här förmiddagen, normalt brukar han somna kring klockan nio, men nu somnade han äntligen för dagens första tupplur så jag ska försöka få så mycket som möjligt gjort nu medan han sover.
Ända sedan han föddes har jag haft den känslan av att så fort han sover måste jag maxa tiden, inget slötittande på tv eller liknande och har aldrig själv tagit en tupplur på dagen (dricker i stället ohälsosamt mycket kaffe) – som gravid sov jag massor med tupplurer, men inte sedan Adde kom, och jag vet inte om det är dumt eller smart i längden ... men jag antar att det blir så när man vill få mycket gjort och hela tiden har en känsla av att jag måste ta vara på tiden, inte kasta bort den osv.
Här kommer ett citat som jag gillar: du skapar själv ditt liv en handling i taget. Det är värt att komma ihåg, även om det ibland kan verka så självklart, men det liv man har i dag är resultatet av de val man har gjort dag för dag, de saker man har gjort och prioriterat dag för dag och de människor man valt att umgås med dag för dag. Visst kan tur och tajming spela stor roll också, utan tvekan, men jag tror att ju mer man jobbar för något, ju mer man aktivt gör, desto större chans har man också att träffa rätt tajming när den kommer.
Ha en finfin dag alla! <3
2 kommentarer
Bella

Älskar citatet, så bra och sant!

Carolina Thoor

Ja, jag förstår att du vill hinna med en massa medan din son sover. Och inte slösa bort tiden. Även fast att det kan vara skönt då och då :)

Sv; ja, det var det verkligen :D