Vad gör man inte för att få en bild av morgonrosor?

Godmorgon på er! Ifall ni undrar vad jag går och väntar och väntar på just nu, så är det att dessa underbara rosor ska slå ut – David Austins "Tranquility". Knopparna skiftar i rosa, men blommorna kommer att vara vita. Redan knopparna är fina, så jag gick ut i dag på morgonen i fulaste pyjamaskonstellationen ni kan tänka er (nej, ännu fulare än det ni tänker på nu), håret på ända (och då menar jag faktiskt en riktig afro utan krull) och så satte jag mig på knä på kanten av altangolvet, lutade mig ut i rabatten, ena handen sjönk ner i jorden och den andra höll i kameran och så fotade jag dessa skönheter. Ni kan ju tänka er den synen. Förhoppningsvis såg inte alltför många grannar mig, haha.
I dag ska jag jobba på här hemma, ska också fortsätta planera Addes hörna, annars finns risken att han bor i ett rum av kaos ända tills den dag vi flyttar härifrån. Jag vill få bort de sista flyttlådorna från hans rum/kontoret nu, så jag behöver organisera om i ett par skåp här för att få in alla grejer och sedan bära ut en del till förrådet (som redan är överfullt, hehe). I kväll får vi besök så jag ska också handla och fixa en del inför det.
Vad har ni för planer i dag?
2 kommentarer
Ronja

Så himla fint med rosor, kommer nog bli en ännu mer underbar syn när dom slår ut 😍🌹
Jag, min sambo och min dotter ska hälsa på min kompis i Piteå idag! Blir grillmiddag och bra väder 😃
Ha en bra helg, kram!

Svar: Jeps, när de slår ut ligger jag där i rabatten igen och fotar, haha! :) Det låter jättekul, hoppas ni hade det bra där! :D Tack detsamma, kram!
Evelina Wilson

mammansprinsessor

Haha jag viker mig av skratt, ja vad gör man inte för en bild ? som jag känner igen mig:) fin bild och snart slår rosen ut lite mer sol o värme så. kramar

Svar: Haha, roligt att jag kunde bjuda på ett skratt, då var det också värt det! :D Kram!
Evelina Wilson