Vår friyay

Bloggandet lämnade lite på hälft i går, för jag bakade och packade inför möhippan som jag är på i dag! Men jag kunde ju inte skriva något om det då, så  därför blev det lite tyst på kvällen. Men vi hade en jättebra fredagskväll! När jag hade fixat klart inför i dag kom min gudmor hit. Hon hade med sig världens finaste azalea, jag blev så glad över den!
Jag och Wiktor hade gjort pizza med kallrökt lax som vi sedan åt med pepparrotskräm (som jag önskar att jag kunde ringla så där snyggt över pizzan, men det blir snarare sprättiga klickar, haha) och färsk bladspenat. Det är en av våra favoriter här hemma. Innan vi bänkade oss vid bordet fick Adde sin kvällsgröt också.
Efter det satt Wiktor och jag på terrassen och njöt av solnedgången och varsin mojito som Wiktor blandade. Perfekt avslutning på veckan och bra början på helgen, som alltså börjar med möhippa i dag. Jag ska försöka uppdatera senare i dag, så vi hörs då! Under dagen kan ni också följa mig på min Instastory som jag så klart kommer att uppdatera flitigt. Ha en riktigt fin lördag alla!
2 kommentarer
Mirre

Men så härlig fredag. Hoppas att det blir lyckad möhippa idag. Samt mysigt att sitta på terassen

Heléna

Underbara bilder och så roligt att du fick en så fin azalea! Låter som att ni hade en helt perfekt kväll igår. Hoppas ni får superskoj på möhippan idag! Kramar <3