Övertrötthet och stressade selfies

Det ska bli skönt att komma i väg en sväng i dag. Den senaste tiden har det inte varit så lätt alla dagar att få Adde att somna dagtid, vilket resulterar i övertrötthet, vilket i sin tur ... ja ni vet hur det är. Och ni som inte vet så kan jag väl beskriva det som att det ofta är övertrötta barn som gnäller/skriker i butiken med föräldrar som svettas floder av stress medan andra kunder blänger på dem och tycker de är dåliga föräldrar.
Det tog sin stund även i dag, men till sist lyckades det i alla fall så jag hoppas han sover ett par timmar nu så att han är pigg sedan resten av dagen. Tidigare somnade han helt själv, det var bara att lägga ner honom i sängen och gå ut ur rummet (så är det kvällstid fortfarande), kanske spela Chopin på pianot, men det var allt. Vissa dagar de senaste veckorna har inte ens vagnpromenader funkat. Men så länge nätterna funkar så bra och han sover sina tolv timmar utan problem känner jag ändå att jag är nöjd, nattsömnen är huvudsaken.
Det går så klart i perioder, men hur brukar ni göra för att få sömnen att fungera på dagarna? Och ni som har 1-åringar, hur mycket sover de per dag?
Nu ska jag i alla fall i väg på alumnmiddag, det är kontraster när man ena stunden försöker få sin 1-åring att somna och nästa kommer att sitta på föreläsning och sedan middag där bl.a. kända politiker som Elisabeth Rehn också kommer att vara. Jag är tacksam över att jag har möjlighet att ha flera olika delar i mitt liv!
Jag rekommenderar förresten inte att försöka ta en selfie under stress. "Vänta, ska bara ta en snabb selfie till bloggen!" Hundra försök senare är det bästa man fått till det här:
Ungefär 200 försök senare lyckades det lite suddigt så där, haha:
Ha en riktigt härlig fortsättning på dagen och glöm inte att följa mig på Instastory under eftermiddagen och kvällen, försöker lägga upp så mycket som möjligt från resten av dagen.
 
 
 Glöm inte att klicka på hjärtat här nedan ifall du gillar inlägget! Tack! <3
Följ mig på Facebook HÄR!
 
0 kommentarer