Fredagsmys och pensionärsvarning – kanske?

Godmorgon på er! Vi hade en bra kväll här hemma i går, som säkert de flesta gör lyxar vi alltid till det lite på fredag och lördag och i går korkade vi en flaska vitt som vi drack till räkor med klyftisar och en god salsa. 
Salsan gör ni genom att hacka och blanda:
1 mango
1 avokado
1/2 chilifrukt
1/2 kruka koriander
2 vitlöksklyftor
några körsbärstomater
Krydda med limesaft, salt, peppar och lite olivolja. Receptet kommer från boken Food Pharmacy, men vi blandade inte räkorna i salsan som det står i boken, utan åt dem skilt.
När vi hade ätit bänkade vi oss framför vår fredagsklassiker, Bytt är Bytt (det känns kanske som lite pensionärsvarning här nu, så jag hoppas någon annan i vår ålder också gillar det, haha). Det var ett av de program som jag satt och maratonkollade förra hösten när jag satt och ammade en nyfödd Adde hela dagarna. Programmet kommer ju på torsdagar, men det blir ofta så att vi kollar ikapp ett par favoritprogram på fredag kväll.
Vi har fortfarande inte helt bestämt vad vi ska göra i dag, men en del skrivande blir det i alla fall. Jag steg upp en timme innan Adde och Wiktor i dag och satte igång redan då. Det är bästa stunden på dagen, trots att jag är extremt morgontrött, men med tanke på hur mycket jag får gjort på den där timmen är det väl värt att släpa sig upp.
 
 
Gillar du min blogg? Då blir jag jätteglad om du nominerar mig till Blogg.se-priset HÄR!
2 kommentarer
Caroline

Så gott och trevligt det låter. :)

Svar: Tack, det var det! :)
Evelina Wilson

Lina - en förvirrad filmnörd

Haha idag uppfattas man nog som pensionär bara genom att vara hemma på en fredag eller lördagskväll, men det är ju så mycket mysigare än att hänga på krogen..

Svar: Haha, det är sant, och att jag inte ens tänkte tanken att det var konstigt att vara hemma en fredag kväll så gör nog att jag är ännu mer i farozonen för att vara det XD
Evelina Wilson