Kalla härliga morgnar

(Frostig stjärnflocka högst upp och min ros (klättrande) Schneewittchen som har knoppar som tyvärr inte kommer att hinna slå ut.)
Jag gillar de här kyliga morgnarna när det är frostigt och friskt i luften. Här kommer några fler bilder som jag tagit på rimfrost i rabatten. Samtidigt längtar jag nu jättemycket till våren (redan), längtar efter att få se alla vårblommor komma upp – alla mer än 200 lökar. Jag hoppas på en rejäl färgfest!
(Isop högst upp och fler knoppar av min älskade Schneewittchen på den nedre bilden.)
Men först ska vi väl ta jul här emellan, och jag är tokig i julen, älskar december! Bara två månader kvar till julafton nu, och jag som tycker det just var midsommar ... Ibland känns det som att året bara består av midsommar och jul, haha. Ena stunden är det midsommar och så tänker man att jahapp, nu blir det mörkare igen och snart är det jul. Andra stunden är det jul och så tänker man att yes, nu blir det ljusare igen och snart är det vår och sedan blir det midsommar igen. Någon som känner igen sig?
(Höstanemonerna är verkligen vackra när de är så där frostiga, trots att blommorna har hunnit vissna. På den nedre bilden ser ni en utblommad klematis av sorten Justa.)
Dagens program blev ändrat för frissabesöket blev avbokat på grund av sjukdom, så jag och Adde är hemma i dag. Jag ska försöka täcka in perennerna lite mera inför vintern – kommer att gå runt och oroa mig för rosorna hela vintern annars (antagligen kommer jag att göra det i vilket fall som helst, men kan alltid försöka dämpa oron på något sätt) – och så skriver jag vidare så klart.
Hur ser er dag ut?
 
 
Gillar du min blogg? Då blir jag jätteglad om du nominerar mig till Blogg.se-priset HÄR!
blommor blomrabatt höst perenner rabatt trädgård trädgårdstankar
4 kommentarer
Ida Lindborg ♡

Så fina bilder!!

Netti Starby

Jag känner igen mig och otroligt vackra bilder! :-D Kramis

Celine

Frost är ju så vackert!

Karin

Jag känner igen mig. Jag älskar också julennlch december är min favoritmånad på hela året. Den är så mysig och så får man pynta lite extra och känslan som kommer i kroppen är kanon.