Nytt i vardagsrummet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hemtex.
Vi har haft en bra söndag, det blev en sväng till Fuku här på eftermiddagen där vi åt sushi till middag – den eviga middagsfavoriten när vi vill lyxa till det! Här kommer några bilder där ni ser den nya tv-hyllan. Det dröjde väldigt lång tid innan vi till sist lyckades bestämma oss för hur vi ville ha det ovanför teven. Men förra helgen hämtade vi hyllor som Wiktor har jobbat med att få upp under veckan som gått.
Först hade vi tänkt ha några hyllor från IKEA:s serie EKET utplacerade i någon sorts mönster på väggen, sedan funderade vi på tavlor, och till sist blev det de här hyllorna från serien BESTÅ, samma som själva tv-hyllan och även vår skänk under trappan.
Vi har velat fram och tillbaka om vi ska förlänga själva tv-hyllan nertill också och ta bort blompallen i trä, men samtidigt gillar vi att ha något i trä där eftersom vi har flera andra detaljer i rummet i trä, så pallen får stå kvar tills vidare. Men teven vill Wiktor byta ut nu. Den här firar 10-årsjubileum nu i höst och han har länge velat ha en större, så när vi bestämde hur högt uppe på väggen de nya hyllorna skulle sitta tog vi med det i beräkningen så klart: att en ganska så stor teve också ska rymmas där under, hehe.
Jag är jätteförtjust i glasburken med en boll som lock. Den hittade jag hos Hemtex tidigare i veckan. Den passar perfekt i vardagsrummet där färgskalan går i vitt, grönt och naturfärgat. Den finns i två olika storlekar, och först hade jag hem den mindre modellen, men det slutade med att jag gick och bytte till den större. Nu ska vi bara hitta snygga föremål och ett par mindre tavlor att matcha den med. Men inte för mycket, jag gillar när det inte finns så många grejer framme som kan samla damm, haha. Hälsningar från hon som är beroende av att dammsuga! XD
 
 
Gillar du min blogg? Då blir jag jätteglad om du nominerar mig till Blogg.se-priset HÄR!
hem heminredning ikea inredning interior vardagsrum
7 kommentarer
NATALIA

Gud så fint :D

Svar: Tack snälla! :D
Evelina Wilson

Evelina Östlund

Va fint det blev. ☺

Svar: Tack, vad kul att du gillar det! :D
Evelina Wilson

Film&serier bloggen

Vad fint du har det !

Svar: Tack! :D
Evelina Wilson

MADDISENJ.SE

Så fint du har det!!

Svar: Tack! :D
Evelina Wilson

Dixi Wonderland

Vilka snygga bilder :D

Svar: Tack! :D
Evelina Wilson

Yasmine

Riktigt snyggt! Älskar den lilla kaktusen(?) :) Förut avskydde jag växter, men nu börjar jag tycka att det är riktigt snyggt!

Svar: Jag var inte heller något stort fan av kaktusar och succulenter tidigare, men har fått riktigt pippi på dem det senaste året, haha :D
Evelina Wilson

Marias Memoarer

Så snyggt vardagsrum ni har! :)