30 minuter om dagen

Soliga dagar i september gillar jag särskilt mycket, det är varmt utan att jag behöver svettas ihjäl när jag har linne eller t-shirt på mig ute, haha. Och inte bara det, luften känns friskare, träden börjar få färg och det är härligt ute helt enkelt. (Enda minuset är det där med trädgårdssäsongen som tar slut *en storgråtande emoji*)
(Har fortfarande svårt att avgöra hur mycket kläder Adde behöver ha på sig där ute just nu, men tunnare kläder under den ganska tunna höstoverallen verkar fortfarande fungera.)
Jag försöker få in i genomsnitt 30 minuter motion om dagen, vilket känns usligt lite, men om jag har det som mål så blir det lätt mer, eftersom 30 minuter om dagen känns så lätt att uppnå. Så länge Adde är i den ålder han är och sitter i vagnen har jag ju ingen ursäkt att inte komma i väg. När vädret är fint (eller jag annars känner mig ovanligt hurtig) promenerar jag längre, för att inte behöva ha dåligt samvete de dagar när vädret är sämre och jag inte har minsta lust att gå utanför dörren.
Det blev en lugn dag här hemma i dag, en lugnare vecka överlag när det gäller program, men det känns bra. Jag hinner jobba mer här hemma då!
Hur har er dag varit?
4 kommentarer
Eva`s blogg

Mysigt med ute promenad här är det bara regn o regn ...jag brukade klä barnen efter hur jag själv klädde mig :) skön kväll kram

Alice Lindström

Bra att ha ett mål på 30 minuter!

mammansprinsessor

Så duktig du är och vilken underbar hud du har ser superfräsch ut, kram

Julia

Haft en riktigt lat dag! Bra mål!!!