Vagnpromenad

Lugna hemmadagar har, sedan vi kom tillbaka från semestern, också inneburit en hel del vagnpromenader, och då brukar jag välja den väg som går förbi en av lekparkerna här så att Adde får gunga. Det är stor skillnad nu mellan i våras (när det kanske var mest jag som tyckte det var kul med gungorna) och nu, när Adde helst inte vill sluta när jag väl har satt honom i gungan. Ni vet den där scenen i Vi på Saltkråkan när Skrållan lägger sand på Melker som sover och hon hela tiden säger "meija, meija"? Lite så känns det när Adde gungar. Jag står och undrar om han kanske inte blir åksjuk snart, medan han bara signalerar "mera, mera!".
Det är förresten jättesvårt nu igen att veta hur mycket kläder man ska klä på en bebbe. På vissa ställen kan det blåsa kallt, på andra vara lä och sol och jättevarmt ... i dag körde jag med en höstoverall, och den verkade vara rätt val.
Nu äter Adde sin kvällsgröt med Wiktor och efter det nattar Wiktor honom. Jag ska försöka skriva, blev inte så mycket av det här under dagen, det verkar som om Adde minskar på sina tupplurer dagtid nu. Som tur sover han fortfarande hela nätterna igenom (tar i trä här nu för att inte jinxa det, haha).
1 kommentar
Madeliene

Fin blogg! :)
lust att göra ett bloglovin byte? :)